onsdag 11. januar 2012

Hekledille

Heklenåla har virkelig fått svingt seg de siste dagene, noe som har resultert i fem små hekleprosjekt: en smokkholderelefant, tre smokkholderfrosker og en nøkkelring-rev til Yldi :)

Min egen lille guttetass har endelig fått en egenheklet smokkholder, en frosk. Han sutter på den like mye som på smokken, så det er tydelig en hit!
Frosker til smokkene. To til salgs og en som er godt brukt allerede...

Reven er til Yldi som er så snill å ha kjolene mine i cafeen sin Kåre Maloney.
Nøkkelring-rev

Elefanten var bestilling til dåpsbarnet, han elsker elgen så de trengte en å bytte på mens elgen er til vask. Den er allerede godt brukt, jeg glemte å ta bilde før han fikk den... Dette mønsteret har jeg diktet helt selv!

2 kommentarer:

 1. Dei er så tøffe, dei små hekletinga du lagar! Tusen takk for hekletips her om dagen! Eg lurar framleis på korleis det er mogleg å hekle så rasande fort som du gjer ;-)

  Nå har eg gått igang på n'te forsøk på booties, hadde vore så gøy å fått det til! Det er desse her eg prøvar meg på, biletet nedst til høgre i denne annonsa (sjølve mønsteret ligg visst ikkje til sals akkurat nå): http://www.etsy.com/listing/85891082/baby-booties-crochet-patterns-all-4

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) De bootisene så jo utrolig søte ut, du får det nok til med litt knoting og øvelse! Du er jo ekspert på symaskinen, for en produksjon!
   Her er forresten linken til der jeg lærte magisk ring, om du trenger det: http://www.planetjune.com/blog/tutorials/magic-ring-right-handed/

   Slett